Onze logopedisten
Even voorstellen!

 
Graag wil ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Solvée Vermeulen en ik ben 28 jaar oud. Ik word de nieuwe stagiaire van Logopediepraktijk Rotterdam-Zuid. Ik woon in Rotterdam en zit in het vierde leerjaar van mijn opleiding tot logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb met veel plezier de eerste drie jaar van mijn studie afgerond en ben nu mijn opgedane kennis volop aan het toepassen in de praktijk. 


De reden dat ik logopedist wil worden, is dat ik oog wil hebben voor het individu en hen wil helpen met het probleem waar zij mee zitten. Binnen de logopedie maken de vakgebieden taal en spraak mij het meest nieuwsgierig. Taal is overal om ons heen en ik vind het bijzonder hoe taal, verbaal en non-verbaal, gebruikt wordt. De ontwikkeling hiervan gaat niet altijd vanzelf en onderzoeken waar het probleem zit, is een uitdaging. Juist de interactie met kinderen en oog hebben voor het individu is iets dat mij aan het denken zet. Als de taal niet automatisch komt, wat kan ik daar dan aan bijdragen om hen te helpen. Verder sta ik ervoor open om veel te leren over de verschillende hulpvragen die voorkomen binnen deze logopediepraktijk. 


In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dagjes weg te gaan, maar houd ik er ook van om rustig aan te doen. Fotograferen, gamen, lezen en winkelen behoren tot de dingen die ik graag doe als ik een vrije dag heb. 


Ik ben aanwezig van maandag t/m donderdag. Op maandag en donderdag loop ik mee met Marloes en op de dinsdag en woensdag met Anne. 

 

 

De logopedisten van Logopediepraktijk Rotterdam-Zuid zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie.