Aanmelden

Voor contact of aanmelden kunt u ons bellen of één van onderstaande formulieren invullen. Kijk welke voor u van toepassing is.

Wilt u aanmelden bij een van onze locaties binnen een school of hoofdlocatie Reineveld? Dan kunt u onderstaand formulier invullen.

In verband met de vakantieperiode kan het langer duren voor wij contact met u opnemen. 


Helaas is er in onze praktijk sprake van een wachtlijst. Voor kinderen jonger dan 4 jaar kunt u rekening houden met een wachttijd van drie maanden. Voor oudere kinderen kan dit oplopen tot zes maanden. 

De dagen en/of tijden van uw voorkeur kunnen ook invloed hebben op de wachttijd. Zo is woensdag voor ons vaak een drukke dag en na schooltijd zijn de vrije plekken ook snel bezet, maar in de ochtenden is er vaak sneller plaats.

Samen met u kijken we wanneer we u of uw kind zo snel als mogelijk kunnen voorzien van een plek.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Voor contact of aanmeldingen in verband met STEM- en/of ADEMklachten,

Coaching, Save and Sound Protocol [SSP], ReAttach en/of Integral Eye Movement Therapie [IEMT] kunt u onderstaand formulier invullen.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Het bericht aan uw zorgverzekeraar (en onze beroepsvereniging):

 

 

Geachte heer, mevrouw,

 

 

Van de logopediepraktijk die ik heb benaderd, kreeg ik te horen dat ik voor een behandeling nog een aantal maanden moet wachten. Er is sprake van een wachtlijst voor nieuwe patiënten. Ik heb begrepen dat dit veel vaker voorkomt, ook bij andere praktijken.

 

Omdat u als zorgverzekeraar een belangrijke taak hebt om te zorgen voor voldoende zorgverlening, leg ik dit signaal graag bij u neer.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

'uw naam'

Download
Zorgbemiddeling contact.pdf
Adobe Acrobat document 162.6 KB