Aanmelden

Voor contact of aanmelden kunt u ons bellen of één van onderstaande formulieren invullen. Kijk welke voor u van toepassing is.


 

Wilt u uzelf of uw kind aanmelden voor behandeling op onze hoofdlocatie aan de Reineveld of op een schoollocatie? Dan kunt u onderstaand formulier invullen.

 

AANMELDSTOP!

 

Per 11 december 2023 hanteren wij een STOP op nieuwe aanmeldingen voor onze hoofdlocatie Reineveld en binnen onze schoollocaties.

We gaan komende periode ons uiterste best doen om onze wachtlijst te verkleinen en het aanmelden weer mogelijk te maken.

 

Er is geen aanmeldstop voor stottertherapie. Indien u uzelf of uw kind wil aanmelden voor stottertherapie maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Voor contact of aanmeldingen in verband met STEM- en/of ADEMklachten,

Coaching, Save and Sound Protocol [SSP], ReAttach en/of Integral Eye Movement Therapie [IEMT] kunt u onderstaand formulier invullen.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Het bericht aan uw zorgverzekeraar (en onze beroepsvereniging):

 

 

Geachte heer, mevrouw,

 

 

Van de logopediepraktijk die ik heb benaderd, kreeg ik te horen dat ik voor een behandeling nog een aantal maanden moet wachten. Er is sprake van een wachtlijst voor nieuwe patiënten. Ik heb begrepen dat dit veel vaker voorkomt, ook bij andere praktijken.

 

Omdat u als zorgverzekeraar een belangrijke taak hebt om te zorgen voor voldoende zorgverlening, leg ik dit signaal graag bij u neer.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

'uw naam'

Download
Zorgbemiddeling contact.pdf
Adobe Acrobat document 162.6 KB