Aanmelden

Voor contact of aanmelden kunt u ons bellen of onderstaand formulier invullen.

 

Wilt u aanmelden bij een van onze locaties binnen een school, gezondheidscentrum 't Slag of hoofdlocatie Reineveld? Dan kunt u onderstaand formulier invullen.

Onze assistente is aanwezig op dinsdag, donderdagochtend en vrijdagochtend. Zij zal zo snel als mogelijk contact met u opnemen.

 

Indien u aanmeldt in verband met stemproblemen, coaching of vragen hebt over het Save and Sound Protocol, kunt u contact op nemen met Hoofdlocatie Groenezoom.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Voordat u zich/uw kind aanmeldt, lees onderstaand bericht:

 

CLIËNTENSTOP Logopediepraktijk Rotterdam-Zuid

 

U wilt uzelf of uw kind aanmelden voor een behandeling logopedie. Uiteraard zijn wij u heel graag van dienst. 

Helaas is er bij onze praktijk sprake van een wachtlijst. Dat betekent dat er pas over een paar maanden plek is*.

 

U kunt natuurlijk bij andere praktijken informeren of daar wel eerder ruimte is om een behandeling te starten. Helaas hebben vrijwel alle logopediepraktijken in ons land te maken met wachtlijsten voor cliënten. Mijn collega's en ik hadden het graag anders gezien.

U kunt ons helpen door het onderstaande bericht naar uw zorgverzekeraar te sturen. Zou u een kopie van dit bericht naar onze beroepsvereniging willen sturen via logopedie@nvlf.nl? Zij inventariseert hoe vaak dit voorkomt en bespreekt dit met de zorgautoriteit.

 

U kunt bij uw zorgverzekeraar ook een verzoek voor zorgbemiddeling indienen. Mogelijk kunt u dan elders worden geholpen.

Als u echter graag bij ons wilt komen, dan zullen wij u op onze wachtlijst zetten en zien wij elkaar op een later moment.

 

De logopedisten van Logopediepraktijk Rotterdam-Zuid

 

*Indien u aanmeldt in verband met stemproblemen kunt u nog wel bij ons terecht, op locatie Groenezoom 128. Hiervoor kun u bellen met 010-4197135.

Het bericht aan uw zorgverzekeraar (en onze beroepsvereniging):

 

 

Geachte heer, mevrouw,

 

 

Van de logopediepraktijk die ik heb benaderd, kreeg ik te horen dat ik voor een behandeling nog een aantal maanden moet wachten. Er is sprake van een wachtlijst voor nieuwe patiënten. Ik heb begrepen dat dit veel vaker voorkomt, ook bij andere praktijken.

 

Omdat u als zorgverzekeraar een belangrijke taak hebt om te zorgen voor voldoende zorgverlening, leg ik dit signaal graag bij u neer.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

'uw naam'

Download
Zorgbemiddeling contact.pdf
Adobe Acrobat document 162.6 KB