Anne Vergunst

Mijn naam is Anne. Ik ben logopedist-stottertherapeut.

Sinds 2007 ben ik werkzaam als logopedist bij Logopediepraktijk Rotterdam-Zuid. Ik heb destijds ook bij een logopediepraktijk in Den Haag gewerkt, maar daar ben ik gestopt toen ik in 2010 praktijkhouder bij Logopediepraktijk Rotterdam-Zuid werd.

 

In 2020 heb ik mijn ECSF (tegenwoordig ESS, European Stuttering Specialization) specialisatie tot stottertherapeut behaald. Sindsdien richt ik mij voornamelijk op de behandeling van stotteren en broddelen, bij zowel volwassenen als kinderen.

 

Dat wij mensen met elkaar kunnen communiceren maakt dat wij kennis kunnen overdragen, met elkaar kunnen verbinden, plezier kunnen maken en nog zoveel meer. Wat als communiceren helemaal niet prettig voor je is, je onzeker of gefrustreerd maakt en ervoor zorgt dat je niet zegt of doet wat je wel zou willen zeggen of doen? Omdat je stottert…

Mijn reis tot logopedist-stottertherapeut begon jaren voordat ik de ECSF ben gaan doen. Een collega, die de stotterbehandelingen deed, ging ermee stoppen. Ik keek met haar mee en sindsdien ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in stotteren en alles wat daarbij komt kijken. Er is veel onderzoek gedaan naar stotteren en door die onderzoeken te lezen, cursussen te volgen en deel te nemen aan (leden)vergaderingen blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen. Er is veel bekend over stotteren en graag nodig ik je uit om mijn kennis naast jouw hulpvraag te leggen.

 

Anne is lid van de Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie (NVST), is een Europees gecertificeerd stottertherapeut in het CESS-register (Certified European Stuttering Specialist) en is kwaliteitsgeregistreerd logopedist-stottertherapeut in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Dinsdag Reineveld 
Woensdag Reineveld 
Vrijdag Reineveld